Skip to content

Indmeldelse

Her kan du tilmelde dig som medlem af foreningen. Kontingentet for en husstand er 180 kr. årligt - for en pensionisthusstand er kontingentet 150 kr. årligt. Derfor bedes du opgive fødselsdag (ikke CPR). I feltet kommentarer kan du skrive evt. supplerende information. Kontingentet forfalder til betaling 1. august.

Som medlem kan du deltage gratis i de foredrag, som foreningen arrangerer, typisk 6-7 om året, som normalt placeres 19:00-21:30 på hverdage.

Desuden er der normalt en årlig slægtsforskerdag, som placeres på en lørdag i dagtimerne. Der er morgenmad og frokost, så der vil være en betaling for dette traktement for alle deltagere, For ikke-medlemmer vil der desuden være betaling for deltagelse.

Du får adgang til et netværk af medlemmer med interesse for slægtsforskning og dermed mulighed for at diskuttere din interesse for slægtsforskning med ligesindede.

Tilbud for januar-april

Kontingent for januar-april: 90 kr. pr. husstand - 75 kr. pr. pensionisthusstand.

Som medlem kan du deltage gratis i 4 foredrag januar-april, som normalt betales med 50 kr. pr. foredrag for ikke-medlemmer. Det ene foredrag ligger ifm. generalforsamlingen.

1. august forfalder årskontingent, som er 180 kr. pr. husstand - 150 kr. pr. pensionisthusstand.

Indmeldelse i SFV

Alle felter markeret med "*" skal udfyldes.

Navn:*

Adresse:*

Postnr.:*

Posthus:*

Fødselsdag:*

Email:*

Tlf.nr.:*

Kommentar:

Skriv regnestykkets resultat - det viser du er en person:*
8 + 10 =

Total Page Visits: 83 - Today Page Visits: 1