Skip to content

Forsvundne links?

Savner du et link på den nye side, som du brugte på den gamle side, så læs her om den omstrukturering, der er sket. Desuden kan du under "Hjælp" under "Forside" finde den gamle linkside (som ikke vedligeholdes fremover).

Ved oprettelse af den nye side blev der oprettet et link bibliotek, som alle kan foreslå nye links til, som så skal godkendes af webmaster inden offentliggørelse.

De links, der blev overført til det nye link bibliotek var de links, der var aktive og som ikke fandtes i forvejen i et offentligt arkiv,

Derfor kan der være links, som du ikke umiddelbart kan finde, fordi det ligger i et af de offentlige arkiver. Så check "offentlige Arkiver".

Hvorfor nu gøre det sådan? Det er simpelthen for at gøre vedligehold lettere. Hvis link findes i et offentligt arkiv, hvor de ændrer strukturen, så ville vi skulle ændre link på vores side. Det slipper vi for ved at henvise dig til det offentlige arkiv.

I "Hjælp" under "Forside" har vi lagt en link til den gamle hjemmesides linkside - denne side vil ikke blive vedligeholdt, men den kan hjælpe dig til at finde et link, du savner på den nye side.