Skip to content

Indmeldelse

Her kan du tilmelde dig som medlem af foreningen. Kontingentet for en husstand er 180 kr. årligt - for en pensionisthusstand er kontingentet 150 kr. årligt. Derfor bedes du opgive fødselsdag (ikke CPR). I feltet kommentarer kan du skrive evt. supplerende information. Kontingentet forfalder til betaling 1. august.

Som medlem kan du deltage gratis i de foredrag, som foreningen arrangerer, typisk 5-7 om året, som normalt placeres 19:00-21:30 på hverdage.

Desuden er der normalt en årlig slægtsforskerdag, som placeres på en lørdag i dagtimerne. Der er forplejning, så der vil være en betaling for deltagelse.

Du får adgang til et netværk af medlemmer med interesse for slægtsforskning og dermed mulighed for at diskuttere din interesse for slægtsforskning med ligesindede.

Juletilbud

Bliv medlem nu - kontingent 90 kr. - pensionister 75 kr. Vi har 4 foredrag januar-april, koster 50 kr. pr foredrag for ikke-medlemmer. Som medlem er deltagelse gratis - dvs. du kan spare 110 kr. hvis du deltager i alle fire foredrag - der er overskud ved blot at deltage i 2 foredrag.

Ved fornyelse pr. 1. august vil der være normalt kontingent.

Indmeldelse i SFV

Alle felter markeret med "*" skal udfyldes.


Navn:*

Adresse:*

Fødselsdag:*

Email:*

Tlf.nr.:*

Kommentar:

Leave this empty: