Skip to content

Medlemsaftener/workshops foreslået på generalforsamling 2018

Som det fremgår af referatet for generalforsamlingen foreslog medlemmerne under punktet "Eventuelt", at vi skulle indføre nogle medlemsaftener. Man savner et forum, hvor medlemmerne kan udveksle erfaringer. Ove Jensen meldte sig til at deltage i udformning og afvikling af dette nye tiltag. Bestyrelsen tager det snarest op på et bestyrelsesmøde - vi informerer løbende om planerne her under "Nyheder".

1

Næsten 16% flere medlemmer efter tilmeldinger på Kalundborg Messen

Vores deltagelse i Kalundborg Messen resulterede i at 9 nye medlemmer meldte sig ind i vores forening. Vi byder de nye medlemmer velkommen. Det betyder at vi nu er næsten 16% flere medlemmer.
Ud over de nytilmeldte, talte vi med mange interesserede. Flere tog en indmeldingsblanket med, fordi, de lige ville tænke over det. Nogle ville gerne høre mere om hvordan man griber slægtsforskning an, så vi viste en del messegæster hvordan man grundlæggende kan gribe slægtsforskning an.
Vi fik også en del inspiration til nye tiltag - bl.a. efterspurgte mange en workshop, hvor erfaringer kunne udveksles.
Vi har fået et godt grundlag for det videre arbejde i bestyrelsen.
Vi regner med at deltage ved næste års Kalundborg Messe.
Det oplyses i dagspressen, at Kalundborg Messen blev besøgt af 4.169 betalende gæster - 2.186 lørdag og 1.983 søndag.

Et glimt fra foreningsområdet på Kalundborg Messen 2017

Billeder fra Messen

Vi deltager i Kalundborg Messen 28.-29. oktober 2017...

Vi deltager i Kalundborg Messen 28.-29. oktober 2017, som holdes i ”Kultur- og Idrætshallerne Kalundborg”, Munkesøgade 3, 4400 Kalundborg.
Foreslå venner og bekendte med interesse for slægtsforskning at gå en tur omkring vores stand. Alle er velkomne til en snak om slægtsforskning.
Nye medlemmer kan tilmelde sig på messen.

Vi deltager i Kalundborg Messen 28.-29. oktober 2017 - kig ind på vores stand i afdelingen for foreninger.

Vi har de seneste par år kunnet konstatere et faldende medlemstal. Gennemsnitsalderen blandt medlemmer er forholdsvis høj.

Vi vil derfor gerne have nye medlemmer - både yngre og ældre. Slægstforskning kan også være interessant for yngre mennesker - når man er yngre, har man den fordel, at man kan få en masse at vide af ældre familiemedlemmer, samt få diverse materiale som billeder, breve, festsange, som fortæller noget om familiens fortid.

Vi kan bidrage med metoder til - på en nem måde - at finde rundt i arkiver og anvise en nem måde til registrering af de data, man finder om forfædrene.

Vi deltager med en stand på Kalundborg Messen i afdelingen for foreninger den 28.-29. oktober 2017. Kig ind til os på messen for at se og høre, hvad vores forening kan tilbyde. Og fortæl venner og bekendte om os.

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland præsenterer hermed en ny hjemmeside.

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland præsenterer hermed en ny hjemmeside. Den gamle hjemmeside var fra 2006 - der er sket en del på området i mellemtiden, så det i dag er muligt at lave en mere moderne hjemmeside, som er nemmere at veligeholde.

På den kommende generalforsamling gennemgår vi hjemmesidens funktionalitet - den er imidlertid ret enkel, så mon ikke medlemmerne kan få glæde af den allerede nu?

Der er benyttet standard software under WordPress, så enkelte steder vil der forekomme engelske ledetekster.

Fordelen ved at bruge WordPress er, at der meget hurtigt kan sættes en brugbar side op.

/Hans Revsbæk