Skip to content

Arrangementer

Fremtidige arrangementer

Så er efterårssæonens program på plads.

Ud over 3 foredrag i perioden september-december vil der være en slægtsforskerdag den 13. oktober ved Erik Kann samt arrangementer i samarbejde med Kalundborg Bibliotek - cafe-møder på biblioteket og i forsamlingshuse. Café møder giver mulighed for et workshopslignende samarbejde mellem deltagerne. Der vil desuden være deltagere fra biblioteket og SFV, som kan hjælpe deltagerne.

Vi glæder os til at se dig til efterårets arrangementer.

Vi har desuden en oversigt over arrangementer i forårssæsonen under planlægning - oversigten er med forbehold for ændringer. Den endelige plan forventes at foreligge i december 2018.

***

Tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 19-21

Café-aften med slægtsforskning på Kalundborg Bibliotek.

Vi mødes under hyggelige former omkring slægtsforskning, hvor der vil være mulighed for at udveksle erfaringer og prøve nogle metoder på PC.

Aftenens tema er et kig på mulighederne for at finde information om slægten i de gamle bøger. Der er mange brugbare oplysninger i de gamle magasinbøger på Kalundborg Bibliotek.

Sted: Kalundborg Bibliotek, Klostertorvet 2, 4400 Kalundborg

Tilmelding: Kalundborg Bibliotek, hvor du også kan læse mere om arrangementet.

***

Torsdag den 8. november 2018 kl. 19.00 – ca. 22.00

Foredrag ved personer fra Family Search, som vil fortælle om de muligheder, som Slægtshistorisk Center kan give os slægtsforskere, hvad Family Search kan og seneste nyheder som er kommet til inden for de sidste par år

Sted: Den lille foredragssal på Holbæk Bibliotek, Nygade 11-13, 4300 Holbæk. Parkering ved Bysøstræde, hvorfra der også er indgang.

Pris: Gratis for medlemmer af Slægtshistorisk forening Vestsjælland. Øvrige deltagere betaler kr. 50. Kaffe/the og kage kan købes for kr. 20.

Tilmelding: Senest 7. november 2018 på tilmeldingsblanket nedenfor eller til Kamma Rasmussen på mail ktr@ka-net.dk eller telefon 2532 7396.

Tilmelding til arrangement
Alle felter markeret med "*" skal udfyldes.

Navn:*

Email:*

Tlf.nr.:*

Kommentar:

Skriv regnestykkets resultat - det viser du er en person:*
8 + 10 =

***

Tirsdag den 12. november.

Café aften med slægtsforskning under Kalundborg Biblioteks program "Liv i forsamlingshusene".

Vi mødes til nogle hyggelige timer, hvor vi udveksler erfaringer om slægtsforskning - alle kan deltage både erfarne slægstforskere og begyndere i slægtsforskning. Der vil være hjælp at hente fra repræsentanter fra Slægtshistorisk Forening Vestsjælland og fra Kalundborg Bibliotek.

Læs mere på https://www.reerslevforsamlingshus.dk/

Der foreligger desværre ikke endnu endelig information om arrangementet fra forsamlingshuset - check løbende på den viste link.

Sted: Reerslev Forsamlingshus, Reerslevvej 22, 4291 Ruds-Vedby

Tilmelding: Senest den 10. november 2018 til Reerslev Forsamlingshus v. Marianne Nielsen på tlf. 6027 5419. Betaling via MobilePay eller bankoverførsel. Pris kr. 75,00. Læs mere på https://www.reerslevforsamlingshus.dk/

***

Torsdag den 6. december 2018 kl.19.00 – ca. 21.00

Foredrag ved forfatter Pernille Juhl, der vil holde et foredrag om, hvordan hendes sønderjyske farfars dagbøger har inspireret hende til at skrive bogen ”Vent på mig, Marie”.

Pernille har sat sig ind i alt det historiske om krigen til underbygning af dagbøgerne, hvor hendes farfar meget udførligt har stort som småt med fra sit ophold ved både Øst- som Vestfronten. Bogen har frit opfundne personer, men bygger på hans oplevelser.

Sted: VUC, J. Hagemann Petersens Alle 3, 4400 Kalundborg


Pris: Gratis for medlemmer af Slægtshistorisk forening Vestsjælland. Øvrige deltagere betaler kr. 50. Kaffe/the og kage kan købes for kr. 20.

Tilmelding: Senest 5. december 2018 tilmeldingsblanket nedenfor eller til Kamma Rasmussen på mail ktr@ka-net.dk eller telefon 2532 7396.

Tilmelding til arrangement
Alle felter markeret med "*" skal udfyldes.

Navn:*

Email:*

Tlf.nr.:*

Kommentar:

Skriv regnestykkets resultat - det viser du er en person:*
8 + 10 =

***

Foreløbig plan for forårssæsonen

Vi viser her den første skitse til forårets arrangementer. Det er naturligvis med forbehold for ændringer. Den endelige plan forventer vi kan meldes ud i december 2018.

  • 15. januar: Ulrik Alster Klug, "Min fynske slægt".
  • 16. februar: Generalforsamling - foredrag ifm. generalforsamling under "research".
  • 18., 19. eller 21. marts: Martin Bork, "Sociale relationer blandt landboer".
  • April: Michael Dupont, "Uægte børn og arme kvinder".

Vi har desuden aftalt med Kalundborg Bibliotek, at vi fortsætter fællesarangementerne i 2019.

524total visits,2visits today